Στη βορειοανατολική Χαλκιδική 65 χλμ. από Θεσσαλονίκη στο 4ο χλμ μεταξύ των χωριών Παλαιοχωρίου και Μεγάλης Παναγίας, σ' ένα λόφο όπου κυριαρχεί το πράσινο της βελανιδιάς και του πεύκου κρύβεται ο νεόκτιστος ξενώνας, το “Χάνι Αγραμάδα”.

Ένα όνομα παρμένο από την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, που η εννοιολογική του σημασία είναι: σωρός από χρυσοφόρες πέτρες. Χτισμένο με προσωπικό κόπο, μεράκι, και με γνώμονα την αρχιτεκτονική της περιοχής αποπνέει ένα φιλικό και παράλληλα φιλόξενο περιβάλλον. Τα άριστα εναρμονισμένα μεταξύ τους υλικά κατασκευής, πέτρα και ξύλο, δένουν άριστα με το φυσικό περιβάλλον, προσφέροντας στον επισκέπτη μια άνετη διαμονή. Το εσωτερικό διακοσμημένο με αντίκες και κάθε είδους παλαιό αντικείμενο που είχε να κάνει με την ενασχόληση των ντόπιων και της νοοτροπίας τους, θυμίζει οικισμό και πολιτισμό μιας άλλης εποχής.

Όλα τα δωμάτια προσεγμένα το καθένα ξεχωριστά, διακοσμημένα με κλασικά έπιπλα παρέχουν στον επισκέπτη πληθώρα ανέσεων.

 
Παραδοσιακός Ξενώνας Χάνι Αγραμάδα Χαλκιδική

Για τις κρατήσεις σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2372 032 151 ή στείλτε μας μήνυμα από την σελίδα επικοινωνίας του παραδοσιακού ξενώνα στην Χαλκιδική.

Παραδοσιακός ξενώνας "Χάνι Αγραμάδα" 4ο Χιλ. Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγιάς - Χαλκιδική Τηλ. +30 2372 032 151 Supported by Kisware Computer